Verpakking en opslag: Flexibiliteit op elk niveau.


Een sterk team


U kunt rekenen op onze flexibiliteit in verpakking. Om te voldoen aan uw verwachtingen, is een volledig team beschikbaar voor het volledige producten pakket volgens uw specifieke eisen. Een totaal van niet minder dan 30 medewerkers is dagelijks bezig met de verpakking van groenten en fruit van alle soorten.
Speciale bestellingen kunnen worden geleverd aan de eindbestemming in een zeer korte tijd.


Innovatie en specialisatie


Prei, sla en tomaten kunnen, op verzoek, worden verpakt onder de merknaam van de klant en met barcodes. Overleg met de opdrachtgever is zeer belangrijk in dit gebied. Elke cliŽnt heeft zijn
eigen wensen en streven we dan ook op inspelen.


Ideale omstandigheden


In zijn opslagplaats te Ardooie, heeft Demargro 6 aparte koelcellen, verspreid over een zone van totaal 3.000 m≤. Deze koelers zijn een groot voordeel omdat ze ons in staat stellen alle goederen op te slaan aan aangepaste voorwaarden van temperatuur. De totale opslagcapaciteit bedraagt 8.000 m≤.

 

Totale Kwaliteitsgarantie


Controle bij aankomst

Demargro staat garant voor kwaliteitsproducten, dat wil zeggen: de beste groenten en fruit. Demargro is de specialist in gecertificeerde producten Flandria. Op elke veiling, hebben we een zeer competente quality manager, verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de geleverde producten.

Traceerbaarheid

Door middel van een geavanceerd volgsysteem, kunnen we een volledige traceerbaarheid garanderen aan onze klanten. We zijn dus in staat om de hele route van een product te reconstrueren, van het planten tot de levering aan de klant.

De hoogste normen

Demargro voldoet aan de hoogste normen in de transport, opslag en verpakking. Demargro werkt volgens het HACCP-systeem. Dit laat ons toe dat de voedselveiligheid wordt gegarandeerd voor onze producten.

Ons doel is een maximale klanttevredenheid.