Een betrouwbare partner in de sector groenten en fruit


Als je denkt van groenten en fruit, denk je aan Demargro. Opgericht in 1975,heeft Demargro ruim 35 jaar ervaring in de wereld van groenten en fruit en heeft zich ontwikkeld tot een van de grootste exporteurs van verse groenten en fruit, dankzij de inspanningen van ons hele team.
Flexibiliteit op elk gebied, inspelen op de marktbehoeften en leveren van een constante kwaliteit, gecombineerd met de beste service tegen een correcte prijs versterken steeds deze positie.

Expertise in de export


Demargro bvba exporteert het volledige gamma van groenten en fruit van de hoogste kwaliteit voor alle Europese landen.

 

Argro nv is een zusterbedrijf van Demargro bvba, en de export naar Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen, de Tsjechische Republiek en alle GOS-landen. Argro heeft een divisie in Frankrijk, namelijk Argro Rungis SA in Parijs.
 

 

Argrotrans. Demargro heeft een eigen transportbedrijf, Argrotrans bvba, met 15 gekoelde aanhangwagens, dat maakt ons heel flexibel in termen van het vervoer van onze kwaliteitsproducten. Aangevuld met een aantal vaste vervoerders, zorgen we voor een perfecte service aan onze klanten en garanderen een just-in-time levering. Wij volgen alle vrachtwagens door middel van een satelliet verbinding. De temperatuur tijdens het vervoer wordt gemeten door digitale thermo-recorders en de exacte locatie van de trucks wordt bijgehouden